Bröllop

HIPP HIPP HURRA!

IMG_6574

Idag fyller nämligen världens bästa blivande svägerska år! Jag tänker att det är helt ok att tjuvstarta lite på den här svägerska-grejen när vi nu faktiskt är nere på att räkna dagar tills de är gifta, Emelie och min bror.

Jag minns, givetvis, första gången vi träffades. Emelie hoppade in i minibussen och spenderade många, långa restimmar med vår familj följt av en hel vecka tillsammans med oss i Österrike. Ganska modigt om du frågar mig! Dessutom av en tjej som då inte stått på skidor sedan hon var i tioårsåldern. Men det är väl den dragningskraften min bror har kanske?

Hur som, en alldeles självklar, uppskattad och älskad familjemedlem är hon och idag fyller hon alltså år. Eftersom vi inte kan vara i Karlskrona och kramas och kalasa idag så gör vi det på lite avstånd istället. Grattis Emelie, hipp hipp hurra!!!

Foto: Sarah Andersson (Ett testfoto inför det som komma skall om ett par veckor, taget on location men en solig oktoberdag istället för en solig junidag. Och ni ser ju själva, med en så vacker modell kan bilderna inte bli annat än smashing!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.