Bröllop

Inbjudningskorten

Eftersom inbjudningskorten nu är utskickade, och borde ha kommit fram till alla mottagare vid det här laget, ska vi ta oss en titt på hur de ser ut och vem som ligger bakom dem?

Jag bad ingen mindre än Sara Woodrow om hjälp med att designa dem. Sara är en bloggvän som jag följt i många år. En tjej som jag sedan tipsade Kosta Bodas produktutvecklare om och nu är hon en av deras starkast lysande stjärnor. Så himla kul!
På väggarna här hemma hänger flera av Saras alster och att vi hunnit lära känna varandra så pass bra att jag vågade fråga henne om detta är jag så glad för.

Arbetet började med en del diskussioner kring hur vi tänkt oss, kanske inte själva korten i sig utan dagen som helhet. Känslan. Stämningen. Färger. Teman. Vi skickade Sara en hel digital bunt av inspirationsbilder och på något sätt lyckades hon koka ihop det där till fyra förslag av vilka vi båda direkt fastnade för det som nu är vårt inbjudningskort.

De är väldigt mycket vi de här korten, som en vän beskrev dem ”romantiska men ändå clean’a”. Jag kunde banne mig inte ha uttryckt det bättre själv. Det är klart att det ska vara romantiskt när det är ett bröllop men inte en massa krusiduller för det är inte vi. Jag älskar dem. Ä l s k a r !

Så tack Sara för att du tolkade oss så bra och för att du hittade tiden att göra det här, vi är strålande nöjda! <3

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.