Bröllop

Platsen för vårt bröllop

Efter allt prat om vårt bröllop och dess olika detaljer (ni får ursäkta bröllops-bonanzan här inne för tillfället men ni verkar gilla att följa planeringen och jag gör mitt bästa för att inte bli en Bridezilla) är det väl inte mer än rätt att jag ett par rader om platsen vi har valt.

Vi gifter oss, och har vår fest, vid Borgholms Slott. Vi har fått lära oss av mannen som sköter bokningarna att det minsann alltid har varit i bruk trots branden och att det därför inte alls är att betrakta som en ruin utan som ett slott. Inte Borgholms Slottsruin alltså.

Nåja, det där är detaljer.

Viktigare då att fokusera på platsen, som betyder så mycket för oss. Vi var där en solig Augustidag för två år sedan och visste direkt att det var vår plats. Alla andra platser vi skulle kunna ha besökt efter detta hade varit meningslösa, det var här vi skulle gifta oss och så blev det. Därav den långa väntetiden.

Själva vigseln sker i Jungfrutornet, under bar himmel och med Blå Jungfrun i bakgrunden. Samma Blå Jungfru som jag har sett sedan jag var liten under alla somrar i Byerum. När det gick upp för oss att man ser henne genom fönstren i Jungfrutornet var saken klar. Alex var den som sa det först, det var förutbestämt.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.