Bröllop

The ring

Min älskade fina ring, jag är så glad för den och tittar på den så många gånger om dagen att jag tappar räkningen. Förlovningsringen kommer från Valdi Smycken här i Kalmar och vigselringen är beställd från Vanbruun. Jag kan varmt rekommendera dem båda, proffsig och vänlig service från början till slut och en mycket vacker leverans. Ni vet hur viktigt jag tycker att det är med förpackningsdesign och vackra inslagningar och påsar.

Vigselringen har också en historia som gör den extra speciell. Under inbrottet i somras var detta det enda guldsmycke de inte hittade och tog med sig. Den mest värdefulla ring, eller smycke, som fanns i huset missade de. Mirakulöst. Så får man ändå se det. Men i mitt huvud fick jag inte ihop det riktigt, hur kunde det stämma? Hur kunde de missa? Jag kontrollerade att ringen fanns där flera gånger i veckan och hade god lust att sätta den på mig direkt för att inte bli av med den. Eller bära den med mig överallt.

Det gjorde jag givetvis inte men när den väl satt på plats, där Alex hade placerat den, efter vigseln drog en del av mig en lättnadens suck. Nu har jag den alltid på mig, alltid med mig och ingen ska få stjäla den från mig.

Min älskade ring <3

Foto: Sara Jonasson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.