Bröllop

Vårt bröllopscrew

Att planera ett bröllop, från början till slut, är ett ganska stort projekt. Eller rättare sagt, det blir så stort som du gör det. I vårt fall, med den typ av bröllop vi planerade och genomförde, krävdes ganska mycket planering. För att vi ville ha det så, för att undertecknad är nördigt noga med detaljer, men det går säkert att göra på ett mycket enklare sätt om man vill.

Men vi har verkligen inte gjort det här själva, vi har haft världens bästa bröllopscrew runt oss som bidrog till att göra vår bröllopsdag till den sagolika dag den var. Det kommer vi att vara för evigt tacksamma för.

Jag vill verkligen hylla dessa underbara människor, och vi kan ju börja med det här gänget. Bestman Jeppe och våra två toastmasters Jimmy och Tim. Eller Timmy som vi kallar dem. Att festen blev så bra som den blev har vi Timmy att tacka för, de tog taktpinnen och höll den i ett stenhårt grepp hela kvällen. De levererade humor och glädje på ett sätt som var precis vad vi önskat oss. Vi visste ingenting om festen, eller vad som skulle hända, när vi satte oss till bords. Det var så vi ville ha det, vi blev lika överraskade som våra gäster av allt som hände. Och det var de här grymma killarnas förtjänst!

Och så Jennie, min vackra, underbara vän och brudtärna som har varit min klippa genom hela den här resan. Från inköp av klänning, provuppsättning av frisyr, oändliga samtal om pirr i magen och planeringsbestyr. Små tips och råd längs vägen som har gjort stor skillnad och fått alla beslut att landa lätt som sockervadd. Jag är så glad att du var med mig, och oss, de här dagarna. Du gjorde skillnad på alla sätt och vis och höll koll på mig och alla attiraljer hela dagen.

Och.

Som om inte detta var nog sjöng hon under vigseln och det var inte bara så vackert som jag hade föreställt mig det. Det var bättre. Mycket, mycket bättre! Ackompanjerad av sin svåger Andreas på gitarr framförde hon våra valda låtar så vackert att jag ryser och får tårar i ögonen bara jag skriver detta. Vid ett tillfälle vände jag mig om och tittade på mamma och det jag såg i hennes ansikte var precis det jag också kände. Så, så vackert! Tack Jennie för den upplevelsen, du är fantastiskt duktig!!

Foto: Sara Jonasson

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.