Bröllop,  Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken vecka som väntar nu! Jag är så tacksam över att jag inte på något vis lider av söndagsångest. Jag ser fram emot det mesta i min tillvaro och just nu vill jag egentligen mest stanna tiden så att den inte går så förbenat fort. De två veckorna som har passerat sedan vi kom hem och upptäckte inbrottet har liksom bara försvunnit. De hade säkert gått fort ändå men nu känns det som att någon har stulit dem också.

Men nu alltså, vecka 33, ska vi ta en titt på vad som händer i veckan som kommer…

…ska jag på makeuprådgivning hos duktiga Emelie som driver Parelle här i Kalmar. Jag har valt att sminka mig själv till bröllopet men min sminkväska (eller snarare dess innehåll) behöver lite hjälp på traven då jag exempelvis aldrig använder foundation på sommaren. Detta har Emelie lovat att hjälpa mig med och det ska bli så himla roligt!

…börjar Elliot Föris och det ska bli spännande. Både att se hur han regerar på att komma tillbaka efter ett så pass långt uppehåll och hur han ska uppleva hela förskolemiljön nu med en hörsel som är avsevärt mycket bättre helt plötsligt. Mammahjärtat kniper lite över det senare faktiskt, man vill ju bara sitt lilla barn allt det bästa och jag hoppas att han bara kommer att uppleva fördelar nu.

…fyller älsklingen år. Den stora alltså. Vi har inte lagt någon större vikt vid varken min eller hans födelsedag i år av förklarliga skäl men visst ska man få bli firad på sin födelsedag. Hur kan jag givetvis inte avslöja men att han kommer att bli det är däremot självklart!

…kommer min chef till Kalmar, hon sitter i Stockholm annars, och vi ska ha en marknadsdag på jobbet. En hel dag med bara fokus på marknadsfrågor inför hösten. Superkul! Nu kommer ju Karin till Kalmar väldigt ofta så det är inte så att vi inte ses eller hörs, men just att få sitta och bara prata om marknadsaktiviteter är i min värld otroligt spännande. Rentav lyxigt!

Vecka 33 i korthet det, välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.