Bröllop,  Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Midsommarhelgen, swosh! Det var den liksom. Men den har varit superfin på alla sätt och att det går alldeles för fort får man bara acceptera. Men det känns inte som att det gör sååå fasligt mycket för vet ni vad? Det är bara två veckor kvar tills jag går på semester. Ingenting! Så nu ska jag verkligen njuta sommar och förbereda mig inför allt som komma skall så mycket jag bara kan. Vilket för veckan som kommer innebär följande. I veckan som kommer…

…ska jag piffa till vår utemiljö lite. Inga stora saker, det kräver mer i form av dyra inköp, men vad gäller växtligheten. Mitt planteringsbord och några andra platser behöver lite ny kärlek och ska så få tänkte jag.

…vill jag testa att springa lite. Jag hostar väldigt lite och luftrören borde därmed vara läkta så ett par korta rundor kan jag väl få unna mig eller hur? Eller i alla fall ett par PWs. Så får det bli!

…kommer jag att börja planera för en liten grillfest tillsammans med alla dem som hjälper oss på olika sätt med bröllopet. Som ett tack i förväg till människor som betyder väldigt mycket för oss <3

…borde jag fortfarande putsa fönster…

…hoppas jag på att göra färdigt så mycket som möjligt av festprogrammet till bröllopet. Tidigt tänker du? Kanske det men det är nu trots allt bara två månader kvar och jag vill bocka av så mycket som möjligt så fort som möjligt. Skönast så.

Ja det är veckan som kommer det, hur ser er vecka ut?

Selfie från en av förra årets rundor, pre-astma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.