Bröllop

Vigselringen

I samarbete med Vanbruun

I förra veckan kom den så äntligen, min vigselring. Elliot och jag åkte och hämtade den i ösregnet och väl hemma, när lilleman hade somnat och Alex kommit hem provade jag den i lugn och ro.

Nej, jag är inte speciellt vidskeplig av mig utan jag ville hellre veta att den passade nu så att jag aldrig, aldrig behöver skiljas från den efter vigseln.

Om den passade? P E R F E K T! Ringen är perfekt. Helt perfekt och faktiskt allt jag någonsin drömt om. Den är sagolik, vacker och en symbol för allt det där som jag drömt om – kärleken och lyckan tillsammans med Alex.

Jag gjorde en hel del research innan jag bestämde mig och visste exakt vad jag ville ha. Ringen beställdes sedan från Vanbruun och dem kan jag verkligen rekommendera. Superb service hela vägen och leveransen gjorde heller ingen besviken. Det är vackert förpackat med en air av lyx, precis vad man önskar sig till sitt bröllop och för vigselringen.

Hur ringen ser ut? Nej men det kan jag absolut inte berätta eller visa nu. Det får ni se efter bröllopet, då lovar jag att visa er! <3

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.