Bröllop

What a week!

Vet ni, det händer inte ofta, men jag har svårt att formulera mig. Jag är fortfarande mitt inne i bröllopsbubblan och vill helst stanna här så länge det går.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag brukar som sagt aldrig ha svårt att hitta orden men det här är så stort. Det har varit en vecka som saknar motstycke och jag tror aldrig att vi kommer att få uppleva något liknande. Jag är lycklig, överväldigad, älskad, kär, trött, tacksam, glad och upprymd. Sa jag lycklig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hela den här resan, från förberedelser till dagen D, till bröllopsresan. Det har varit magiskt. Sagolikt. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det här men nu har jag levt drömmen i en hel vecka och det är…fantastiskt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanske blir det lättare att skriva mer när bilderna kommer, jag vet inte. Ni får ha tålamod med mig helt enkelt. Jag lever, i allra högsta grad, och jag mår oförskämt bra. Och till det här inägget har jag tagit mig friheten låna bilder från våra gäster på instagram #bergsbröllop2017 Tack alla fina, det är en glädje att följa den hashtaggen!

Bilder lånade från @styleandhairamanda @bonjourmadeleine @erikskagerman @lepung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.