Bröllop

WOW

Statistik är allt bra roligt. Som när jag sätter något form av besöksrekord här på bloggen efter att ha skrivit om Alex svensexa. (Didn’t se that coming!). Eller var det möjligtvis rubriken som lurade er? ”Nu kan jag berätta”. Det var alltså ingen bebis i magen eller något annat lika spännande utan älsklingens svensexa.

Som i och för sig verkar ha varit väldigt spännande den också. Kan ni förstå att de hade fixat så att han fick komma in i vår gamla lägenhet i Göteborg? Galet!

Med Alex tillstånd har jag fått lov att publicera den här bilden, på en då ganska pigg om än nervös kille. Resten av bilderna ska nog faktiskt aldrig se dagens ljus, om den här är tvivelaktigt bloggmaterial är resterande fullständigt solklara nej-fall. Som det ska vara med andra ord.

Men jag är ledsen om rubriken lurade er, lite fuffens är ju alltid roligt och i det här fallet handlade det om att blåsa mannen i mitt liv. Han som glatt kallade mig för Judas i fredagskväll när han tillfälligt fick tag i sin mobil. Jag kan leva med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.