Bullet Journal

Black Friday?

Nästa vecka är det Black Friday och jag tänkte precis som de senaste åren köpa alla julklappar denna dag. Varför? För att det är så ohyggligt skönt att vara klar därefter.
Rabatter och kampanjer i all ära, det är klart att det är bra. Men att vara färdig med julklappsinköpen och istället kunna lägga allt fokus på det andra myset är guld värt. December månad ägnar jag sedan åt barnen, familjen, bakning, julgransinköp, dekorationer och sådant som bygger upp julstämningen i största allmänhet. Så härligt!

Men ska man köpa alla julklappar på en gång, typ fredag morgon, gäller det att planera lite. Vem ska få vad och vart hittar jag det. Min vana trogen har jag för detta skapat en tracker i min Bullet Journal. Där finns förutom alla mottagare, vad de ska få, vart det ska inhandlas även en budget. Det är ett måste tycker jag.

Nu köper inte vi speciellt många julklappar längre så det är inte ens ett stort jobb det här men jag brukar förutom julklapparna även passa på att köpa kläderna till julens festligheter. Det kan ju också vara så att en slags julbild med barnen planeras och då är det smart att vara ute i god tid.

Hörde förresten det bästa på länge för någon dag sedan, ett företag som inte precis har en ”Black Friday-produkt” utan istället kör på Bright Friday och skänker bort 10% av intäkterna denna dag till välgörenhet. Så. Himla. Bra!

Hur gör ni? Går ni all in på fredag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.