Bullet Journal

Jag fick upp ögonen för Bullet Journaling för många år sedan egentligen, då via Pinterest. Men jag fick nog inte riktigt klart för mig vad det egentligen är utan trodde, helt felaktigt, att det mest var något som unga tjejer (yes, en fördom!) sysslade med, enbart för att dekorera sina kalendrar. Typ.

Men så trillade jag över den här sidan och fastnade som en strandad val på torra land. Nu blev det plötsligt intressant på riktigt för här fanns ju ett system och ett sätt att organisera sitt liv på som made sense och som var riktigt användbart.

Sommaren 2018 köpte jag min första Bujo, då var jag höggravid, hade tid över och kunde sätta mig in i detta på riktigt. Men jag höll mina alster för mig själv och det var först under hösten som jag skapade mitt konto @bujo_by_sarah för att på det sättet kunna ta del av den gigantiska community som detta är.

Kontot växte fortare än jag någonsin kunnat gissa mig till och har idag över 10 000 följare vilket är lite galet. Men det handlar mycket om att inspirera andra och själv låta sig inspireras. Så här har jag gjort, kanske kan någon annan ha hjälp av samma lista, samma tracker, samma kalendervy.

Eller också är det någon som ser vad jag har gjort och själva behöver något liknande så de använder mitt arbete, tweakar det lite och får på så sätt till sitt eget perfekta verktyg.

Jag kan verkligen rekommendera Bujo, är du nyfiken och vill veta mer? Maila mig på [email protected] eller skriv din fråga som en kommentar här nedan så lovar jag att svara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.