Clean Eating

Min trotjänare är död

När jag insåg att det hjälpte mot halsbrännan att stryka allt socker och blev valet ganska enkelt. Jag hatar verkligen halsbränna och gör vad som helst för att slippa den. Att sockerdetoxa är väldigt välkommet med andra ord. Och bra för mig och lillan och graviditeten och min sjukdom och rent allmänt. Det där är ju allmänt känt.

Jag tänkte då börja med alla mina smoothies igen, det var ju också ett önskemål från er i läsarundersökningen för ett tag sedan. Yay så kul!

Men.

När jag kom hem med alla ingredienser och tänkte börja preppa måndagens smoothies inser jag att min stavmixer, min trotjänare genom broccoli, frysta bananer, grönkål och allt vad jag har haft i mina smoothies de senaste åren har gått sönder. Efter lite testande gav jag den tillslut en sista chans, enbart bananer och spenat. Det gick inte. Det var inte ens frysta bananer utan färska, mjuka bananer och några små blad. Det var bara att inse fakta, den stackars stavmixern hade snurrat sina sista varv. Snyft!

Så nu letar jag efter en rimlig ersättare. Drömmen är en vitamix men priset är inte fullt så ”drömmigt”. Så vad väljer man istället? Vad kan ni tipsa mig om? Kravet jag har är att det ska vara en kraftfull manick som klarar av allt från grönkål och broccoli till frysta bär och bananer. Gärna en nöt eller två också om jag är på det humöret. Och den ska göra det utan att jag måste stänga av den stup i kvarten och röra om smoothien. Vi har en blender från OBH Nordica som säkert är jättebra att göra smoothies med om man tänker sig yoghurt och lite bär. Men så tänker ju inte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.