Clean Eating

Mina bästa antiinflammatoriska recept

Är det alltså redan fredag? Eller har jag fel dag nu igen? Denna vecka när jag har upplevt alla veckodagar redan känns det som. Helt veckovill har jag varit hela veckan. I nästa vecka får jag banne mig ta och komma in i det rätt från början.

Nåväl, jag tänkte att jag skulle ge er fyra (eller fler) fredagsfavoriter i ätbar form idag. Jag har själv påmint mig om dessa tack vare bloggarkivet i veckan. För en sak är säker, eat like crap – feel like crap. Och omvänt, bra mat och näring in – välmående ut. Det är så enkelt och så svårt på samma gång.

Mina antiinflammatoriska recept

Morotsbröd

Ett bröd som faktiskt är ett bröd, håller ihop, ger tuggmotstånd och smakar ljuvligt. Pålägg efter behag och sen är du hemma!

Chiasylt

Det blir inte enklare än så här, denna chiasylt svänger du ihop på nolltid och sen har du det perfekta tillbehöret till typ en chiapudding eller en overnight oats till frukost.

Chiamarmelad

Kanske på morotsbrödet ovan? Så gott! Skippa osten om du vill eller ät ost om det funkar för dig. Det kommer att vara gott oavsett!

Chokladräddaren i nöden

Nej men hallå, choklad, choklad och choklad! Jag skippar grädden eller vispar en kokosgrädde eller chashewgrädde om jag har tid. Men kakan. Oh wow, en chokladdröm!

Nice cream

Bästa mellanmålet till kidsen, så gott och nyttigt och de mumsar i sig utan frågetecken.

Rawfoodgodis salted caramel från Bara en kaka till

Det här är en sådan där grej som man gärna har i frysen och tar fram en…eller två…eller tre på kvällen när barnen har somnat. Oh så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.