Clean Eating

Sockerfritt

Sedan tre dagar tillbaka är jag sockerfri. Eller snarare socker-, fett- och kolsyrafri. Så gott som i alla fall. Den ”härliga” halsbrännan gjorde entré igen, den som jag aldrig i mitt liv upplevt innan jag var gravid med Elliot och aldrig därefter men som nu alltså kommer igen.

Jag bär mina barn högt och det trycker på magmunnen vilket gör att man får halsbränna. Men det är faktiskt inte hela sanningen, jag hade en känsla av att det blev värre när jag åt socker av olika slag, riktigt feta saker likaså och kolsyra. Så jag testade i helgen att utesluta allt det där. Socker, fett och kolsyra. Skillnaden är jättestor och jag är så glad för det för jag kan nästan få panik över den där jäkla halsbrännan.

Nu kommer den om jag håller på och böjer mig ner mycket och ofta men annars håller den sig borta. Tack för det!

Dessutom är en socker- och fettdetox ganska skön på många andra sätt också. Jag klagar inte! Jag har istället passat på att stryka brödet som det bjuds på till frukost på jobbet också och har nu istället med mig favoriten, naturella riskakor med ett tunt lager jordnötssmör och skivade bananer toppade med hampafrön och kanel. Yum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.