Fixat & Donat,  Formex

Alla dessa hemligheter och att hålla tillbaka

skiss

Åh alla dessa spännande hemligheter som kommer med detta jobb. Nu är i alla fall en av dem inte en hemlighet längre, Kosta Bodas samarbete med Faktum kring priserna till deras Faktum-gala. Vill ni läsa mer om vårt samarbete kan ni göra det här, eller titta på SVTs inslag här.

Men det är ju bara en av alla roliga, spännande, kittlande, hemligheter. En annan är ett kommande samarbete som jag tror väldigt mycket på. Ett samarbete som jag känner mig lite delaktig i då det var mitt tips och ett samarbete som får mig att spinna loss fullständigt på idéer för en kommande mässmonter.

Ja ni hör ju, galen var ordet. Jag har redan planerat för montern till Augusti och de har precis packat ihop montern efter den Formexmässa som precis gått av stapeln. Jeeezes! Ibland får jag verkligen dra hårt i mina egna tyglar för att bromsa upp när tankarna rusar alldeles för långt och alldeles för fort. Detta gissel med att ha en kreativ hjärna som så lätt och gärna spinner loss på roliga idéer och uppdrag.

Men nu har jag kommit på ett litet knep, jag skriver, eller skissar, ner min idé. Arkiverar den noga. Och plockar fram när den behövs. På det sättet vet jag att ingen god idé tappas bort eller faller i glömska och de där tankarna som snurrar så fort kan få en sak mindre att fokusera på. Just för stunden.

Skissen ovan: en grov skiss på mässmontern till Ambiente i Februari. I år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.