Bakning,  Fixat & Donat,  Inspiration,  Köket,  Sarah tipsar

Andra bullar

Tänk att något så osmakligt…

…kan förvandlas till något så delicious!

Gyllenbruna, ljumma och doften ska vi inte ens prata om…

…det luktade himmelskt här hemma i lördags!

Nybakta bullar med mjölk någon?

Nejmen vad är nu detta, har detta blivit en bakblogg? Nej nej nej, detta är nog det sista av sötsaker så som i socker ni ser på ett tag. Från och med igår är det andra bullar som gäller för undertecknad. LCHF-bullar! Vill ni läsa mer om detta kan ni göra det i min andra blogg som ni hittar här.

I denna blogg fortsätter vi från och med nu med inredning och inspiration i sockerfri form men innan jag går vidare måste jag ju få visa dessa fantastiska bullar som jag bakade i helgen. En beställning från min älskling som så gärna ville ha vanliga kanelbullar. Vanliga bullar blev det men jag testade ett nytt recpet, Leilas kardemummabullar, fast jag rullade dem till vanliga kanelbullar istället. Men jösses, ska ni baka bullar igen där hemma är detta receptet ni ska testa. För mig var de stora ”nyheterna” ett ägg i degen samt att blanda ihop smör, socker och kanel till en mjuk kräm att använda som fyllning istället för att använda de tre ingredienserna var för sig. Lyckat på alla sätt och vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.