Fixat & Donat,  Work

Arbetshörnan

Det bästa som finns måste väl ändå vara den där känslan av att saker och ting faller på plats? Och att allt man behöver finns precis i närheten. Det kan ju vara allt från stort till smått tänker jag.

Något av de mer ”smånna” och kanske något ytliga är den där arbetshörnan jag skapade för mig själv vid det nymålade bordet. För ögonen är den platsen en lugn plats att vila på just nu. Det finns inget där som stör. Och när bordsbenen väl var ommålade och jag skulle börja piffa och fixa fanns faktiskt allt jag behövde redan hemma. Jag for runt lite, upp och ner för trappan, in och ut ur skåp och garderober och vips. Färdigt!

En pinnstol, en filt, en vas, en blomma, en ask med mönster som av en händelse råkade ha samma färg som bordsbenen, några böcker, ett par ljus och pennstället från Muji. Klart!

För mitt, just nu ganska snurriga huvud, var detta väldigt skönt att få till. Måla en dag, piffa nästa dag, bocka av. Klart. Moving on.

Nästa projekt här hemma är garderoberna. Mer specifikt klädgarderoberna. Nu ska det sorteras, skänkas, högt osannolikt sparas, och bli ordning på torpet. Yes så skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.