Fixat & Donat,  Inspiration,  Träning & Hälsa

Att inte börja om från början och en dos välmående

IMG_6887

Helgerna är över, jobbet är igång och det är även morgonpromenader, träning och hälsosam mat. Jag gillar rutiner som ni vet så på det sättet passar Januari mig alldeles utmärkt. Det som gör mig gladast denna Januari är dock inte själva rutinerna utan det faktum att de redan fanns där. Att jag inte har börjat och satt igång just nu. Att jag inte är en av dem som står på gymmet i nyinköpta träningskläder och fina skor med en lätt osäker min och obefintlig kondition. (Missförstå mig rätt nu, jag beundrar alla som börjar, som vill, som tar hand om sig själva. Jag är bara glad att jag inte började med det just nu utan har kommit en bit på väg.)

Januari har hittills inte handlat om att komma igång eller börja utan att fortsätta på inslagen väg. Fortsätta med något som får mig att må bra och rutiner som fungerar. En skön känsla som jag ska försöka spara och lägga i en liten ask för att ta fram när den kan tänkas behövas längre fram.

Idag har jag satt mig på tåget upp till Stockholm där jag nu befinner mig. Ett par dagars monterbyggande på Formex väntar tillsammans med en kollega som jag tycker väldigt mycket om. Det är välbefinnande det också. Egengjorda rawfoodbollar, rawbars och smooties fick följa med i packningen för att göra hela vistelsen enklare. En annan sorts välmående.

Foto: Sarah Andersson

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.