Fixat & Donat,  Inspiration

Att vara tacksam

2222

I onsdags på tåget hem, mitt i landet kolsvart, satt jag och funderade. På hur tacksam jag är över det jobb jag har och de saker jag får göra och uppleva. Jag tycker att tid för sådan reflektion är viktig för det är så himla lätt att bara titta framåt, tänka på nästa uppdrag och irritera sig över sådant som inte blev exakt precis så som man ville.

När jag såg den färdiga montern i tisdagskväll var jag så otroligt nöjd över saker som vi har lyckats med. Kampanjer vi har genomfört, förbättringar som vi har gjort på bara ett års tid. Och för detta gav jag mig själv och mina kollegor en klapp på axeln. We did good och det är jag tacksam över.

Jag är också tacksam över att ha ett jobb som låter mig arbeta med sociala medier, skrivande, deltagande vid fotograferingar inför kampanjer, produktion av trycksaker och styling av mässor både i Sverige och Internationellt. För att bara nämna lite. Det är inte det bästa av två världar, det är det bästa av fyra, fem stycken. Minst. Och det om något är jag tacksam för.

Jag gnäller ibland, känner att det är för mycket att göra. Att jag inte hänger med. Att det blir för många resor och dagar ifrån den jag älskar. Men ta mig tusan, jag ska sluta med det. För jag är egentligen väldigt lyckligt lottad och jag har världens bästa jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.