Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inspiration,  Renovering

Badrumsrenovering light

IMG_2156

Att vi börjat måla våra fönster vet ni redan, det finns ett par håll och kanter och spröjs på fönster så mycket kan vi konstatera men sakta men säkert närmar vi oss ändå slutet på denna renoveringsomgång.

I samband med detta påbörjade vi ett annat projekt, badrums-/tvättstugerenovering light. Jag har haft en idé om hur jag velat göra om i badrummet/tvättstugan och efter att ha lagt fram förslaget till Alex var han helt såld och så satte vi igång.

I korthet går det ut på att lyfta ner tumlaren från tvättpelaren och istället ställa de båda maskinerna bredvid varandra för att ovanför dem skapa en längre bänk än de två mindre hyllplan som suttit bredvid tvättpelaren. På detta sätt frigjordes yta i taket i den bortre delen av tvättstugan där vi satte en stång i taket för att torka kläder på. Tidigare satt denna ovanför toaletten och i direkt anslutning till handdukstorken på väggen. Fruktansvärt opraktiskt.

IMG_2155

Att tumlaren kom ner och en längre bänk sattes upp tillåter också fönstret att släppa in betydligt mer ljus. Detta i samband med att fönstret blev nymålat vitt gör att rummet har blivit ljusare, luftigare och mer praktiskt.

Ett par småpinaler som ny toalettsits, en tvättunna, några tavlor, glasburkar och lite grönt så är vi nu helnöjda med vårt ”nya” badrum/tvättstuga.

IMG_2158

Foto: Sarah Berg

PS. En klassisk före-bild från mäklarbilderna

11015216

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.