Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarah tipsar

Bättre sent än aldrig

Den uppmärksamme har noterat att det sedan ett par dagar tillbaka finns en Pinterest logga till höger i bloggen. En länk till mina boards på Pinterest för den som är intresserad av att följa mina pins där.

Jag måste erkänna att jag länge tyckte att Pinterest var onödigt. I blurret bland alla Sociala Medier som finns förstod jag inte riktigt vitsen med att pinna en massa bilder hit och dit. Inte förrän jag besökte webbdagarna och lyssnade på Sarahs föreläsning där hon berättade om Pinterest på ett annat sätt. Som ett sätt att samla sina bilder i egna inspirationsmappar. Så hade jag aldrig sett på det innan men helt plötsligt trillade poletten ner och det blev solklart. Det är ju sååå jag ska använda Pinterest. Samla alla de bilder jag ser och intryck jag får av allt surfande i mina egna inspirationsmappar för framtiden. Här finns nu album för allmän inspiration, framtida inredning, DIY tips och mycket mer. Enkelt och smart och helt klart värt sitt syfte.

Så. Vill ni nu följa mig på Pinterest gör ni det genom att klicka på Pinterestloggan till höger.

En kommentar

  • Sara

    Hej!

    Blev överlycklig när jag såg trendenser.se fantastiska tips om att ladda hem Lovisa Burfitts bilder. Men jag hann inte 🙁 Vill du dela med dig till en vänlig själ? Skulle bli över- över- över-lycklig för ett mail med de högupplösta bilderna till [email protected]

    /Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.