Fixat & Donat

Bildregn från i fredags

I fredags var det alltså äntligen dags för bokklubbens efterlängtade 1-årskalas och som jag har sett fram emot det. Tanken föddes ganska tidigt, att det hade varit kul med en kväll då vi kan byta mineralvatten mot andra bubblor och fnittra om möjligt ännu mer.

Kalla det yrkesskada kanske men om man (bland annat) anordnar event i sitt jobb lär man sig ett och annat och det är då ganska svårt att inte föra detta vidare till privata fester och kalas också. Det är klart att det skulle finnas goodie-bags men mer om dem i ett annat inlägg. Ska vi titta på hur kvällen såg ut?

Tanken med de här träffarna har aldrig varit att låta värdinnan svettas i köket i flera timmar och förberdelserna ska inte ta 3 flextimmar och 1 semesterdag, det ska vara enkelt. Med det sagt snäppade jag upp enkelt något inför 1-årskalset men jag höll mig fortfarande väldigt långt ifrån Nobelmenyn om ni förstår.


Tack vänner för en grym kväll så alla sätt och vis!

Bilder: Sara Jonasson som dessvärre inte fastnade på någon bild själv men jag är sååå glad över att du agerade fotograf hela kvällen <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.