Fixat & Donat,  Kosta Boda

#bloggforum 2014

skarmavbild_2014-05-04_kl_210105_536692f7e087c379889dab3a

I helgen är det dags igen, årets #bloggforum går av stapeln på hotell Scandic Rubinen här i Göteborg och jag har ännu en gång äran att få närvara. Jag har haft ett finger, en tå eller en hel fot med i någon form på flera av de senaste bloggforumen och det är jag väldigt glad över.

Jag vet att jag som relativt nyanställd på Orrefors Kosta Boda mailade Frida en dag och frågade om vi inte skulle kunna anordna ett #bloggforum i Kosta med besök i hyttan och sliperiet, vinglasprovning och dejt med formgivarna. Frida nappade direkt och på mindre än en månad hade ett bloggforum (titta gärna på Instagram #formforumkosta) anordnats, bloggare bjudits in och hela eventet gått av stapeln. Galet fort och galet roligt på samma gång! Fick hög feber och influensa lagom till ankomstdagen, stannade till på ett Statoil på väg till jobbet för att köpa värktabletter och fick tipset att köpa Zapp, ”de börjar verka snabbare”. Jag måste ha sett ut som ett vrak!

Ett halvår senare var det dags igen, denna gång på Radison Blue Riverside här i Göteborg där jag stod på takterrasen och spanade över vattnet mot det som är Linné och faktiskt ”vår gata i stan” som den nu har blivit. Pappren var då skrivna på lägenheten men vi hade inte riktigt flyttat hit ännu.

Den här gången kommer jag att medverka i egenskap av sponsor och tillsammans med min chef göra ett gästspel för att presentera en ny formgivare för Kosta Boda och en annan helt galet spännande grej. Vänta bara, ni kommer att få se och höra mycket om det här framöver…

Bild lånad av Frida, Trendenser

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.