Fixat & Donat

Bloppis!

Inspirerad av Claudia Galli Concha har jag startat en egen bloppis och börjat rensa ut här hemma. Mattor, smycken, väskor, kläder för att bara nämna ett par saker som nu ligger ute, eller är på väg ut, till försäljning via Tradera och Blocket. Jag har tänkt göra det här såå länge men ibland behöver man en vänlig spark i baken för att komma igång och det här inlägget gjorde susen för mig.

Samtidigt skapade jag ett nytt instagram-konto där jag lägger ut alla bilderna, @lifebysarah_bloppis. Alla priser gäller för upphämtning i Kalmar, vissa saker kan skickas också men då tillkommer frakt. Jag uppdaterar bilderna med ”SÅLD” så fort de är sålda och annonserna på Tradera respektive Blocket plockas givetvis bort.

Är ni duktiga på att rensa ut hemma eller växer det på hög? Jag tror att mitt rensa-sinne kommer sig av att jag förlorade så gott som hela mitt förråd vid en översvämning för många år sedan. Så gott som alla nostalgi-prylar försvann. Resten rök när vi skulle flytta till Göteborg, inte en pryl som inte hade använts det senaste året fick flytta med då. Det är med andra ord ganska bra uppstyrt redan men jag gillar det, känslan av att det är luftigt i förråden och inte överfyllt. Hua!

Vågar jag börja lägga ut Alex prylar tror ni? Haha! (No worries älskling, jag ska inte!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.