Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarah tipsar

Bokklubbsträffen

Nu kommer jag att låta lika entusiastisk som Emma har gjort flera gånger när hon pratat sig varm för och om deras bokklubb. Men det är ett briljant koncept. Nu var det ju mitt initiativ och därmed också min möjlighet att samla vänner från många olika håll vilket bara det är jätteroligt. Här finns före detta kollegor från inte mindre än tre tidigare arbetsplatser som nu är kära vänner, en barndomsvän, en fru till en killkompis som efter gemensamma skidresor har blivit min vän (tror du Petter har släppt det där nu Sara?) och min bästa vän. Bara det, att få träffa dem alla tillsammans, är äkta vardagslyx.

IMG_5226

Men att också få göra det över lite mat, ett gemensamt läsintresse och en bok vi alla läst och fått olika tankar kring, det var lite extra krydda minst sagt. Första boken ut var ”Konsten att höra hjärtslag” av Jan-Philipp Sendker. En bok som är väldigt olik det jag brukar läsa, vilket i 99% av fallen är Svenska deckare. Och så var det nog för många av oss i bokklubben. Den här boken skilde sig. Men det är också lite av poängen, för mig i alla fall, att få vidga mina vyer och därigenom läsa böcker jag aldrig skulle ha läst annars. (och jag hoppas att alla kan komma över ilskan över de första 100-150 sidorna 😉 )

IMG_5230

Galenpannorna kom också med så mycket fina presenter och blommor att det kändes som att jag fyllde år. Kära ni, det var absolut inte meningen. Men jag blev givetvis jätteglad!!

IMG_5229 IMG_5233 IMG_5232

Nu ska här tändas ljus och mysas till läsningen av nästa bok, Stoner av John Williams, och så ska jag göra mitt allra yttersta för att denna fantastiska Hortensia ska få fortsätta vara så här vacker. Vi har en lite knepig historia jag och Hortensiorna men man kan ju alltid bättra sig eller hur? Nu har jag googlat, lagt oasis i botten av krukan, placerat den ljust men icke i direkt solljus och dessutom på en plats där jag ser den varje dag och därmed borde bli påmind om att den behöver lite kärlek och vatten just varje dag. Håll tummarna snälla, jag vill verkligen inte förstöra den här!

Ett stort tack till alla inblandade för en supermysig kväll tillsammans med U Ba, Mi Mi och alla andra!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.