Fixat & Donat,  Sarah tipsar,  Trädgård

Dagens triss

Hallå världen, jag tänkte att jag skulle bjuda på ett litet livstecken igen. Jag har inte fallit av planeten, jag har bara varit sjuk. Något slags sommarförkylning/influensa som däckade mig totalt. Att vara sjuk borde givetvis vara förbjudet i alla lägen men på sommaren? I värmen? Fy fasen. Nu är jag bara jätteförkyld och mår tack och lov mycket bättre.

Tar därför till ett enkelt knep i bloggkretsar, en lista. Eller i det här fallet endast en liten triss.

Jordgubbar
Dessa röda, glänsande, söta bär (jag vet, jag vet, det är inte bär det är en grönsak eller något sådant) men ändå. Som jag älskar jordgubbar. Till nästa år, när jag är ute i bättre tid tror jag banne mig att jag ska viga en av fyra pallkragelådor till enbart jordgubbar. Mums!

Mhairi McFarlane
Om ni inte redan har upptäckt henne kommer här ett lästips värdig en bättre hängmatta i sommar. Mhairi (uttalas tydligen Vha-ree) skriver chicklit som är rolig, träffsäker och kvick. Det är lättsmält, roligt och det får dig att känna att du vill hänga med personerna långt efter att du har lagt ner boken för sista gången. Dina nya vänner i sommar helt enkelt.

Trädgården
Oh denna trädgård. Så frustrerande och jobbigt att aldrig få bli klar med någonting i den och samtidigt så rogivande och avslappnande att gå där och plocka lite ogräs, flytta några smultronplantor, planera för hur fin den ska bli i framtiden. Sakta men säkert och lite lugna-ner-dig-terapi på köpet. Perfekt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.