Fixat & Donat,  Inspiration

Down memory lane

IMG_0409

Jag har i flera års tid gjort fotoböcker, årsböcker, en för varje år och ett tag även en för varje resa som kändes lite extra speciell. Allt tack vare Linda som introducerade mig till detta för många år sedan. Jag tar ohyggligt mycket bilder av högt och lågt, stort och smått, viktigt och oviktigt och detta är ett bra sätt att sortera och lyfta fram det allra bästa och låta resten ligga kvar på den externa hårddisken.

De senaste åren har jag dock haft svårt att få tummen ur. Tydligen. Tills i förrgår när jag plötsligt fick ett ryck och bestämde mig för att ta tag i det här. (Preggo-rastlös??) Det visade sig att 2012 års bok var så gott som klar, bara inte korrad. 2013 saknade bilder från jul och nyår men det var ju också ganska snabbt ordnat så dessa båda böcker är nu beställda och klara. Av bara farten när jag ändå var igång gjorde jag så gott som hela 2014 års bok också, med plats kvar för ett par julfester, själva julhelgen och nyår. Vips så var jag ”ifatt” igen.

Och vilken minnenas parad jag gav mig ut på. Under 2012, 2013 och 2014 känns det som att allt har hänt. Resor, jobbyten, flytten till Göteborg och flytten därifrån, husköpet, renoveringen, plusset och den växande magen. Semestrar, skidresor, möhippor, bröllop, mässor, mässor, mässor och mässor. Kort sagt, ett par tre väldigt innehållsrika böcker som jag är väldigt glad att jag nu har färdigställt.

Foto: Sarah Andersson

2 kommentarer

  • Linda

    Ja, visst är det kul Sarah. Lite pilligt, men när det väl är gjort är det så kul att ha. Snart blir det dags för dig att påbörja en ”mitt första år” -bok till lillpyret. Jag har det till båda barnen med ett kapitel för varje månad. Det händer ju så mycket i deras utveckling första året och man glömmer så lätt. Och bilder tar man ju i massor. Kommer man bara ihåg att mappa bilderna månad för månad är det ganska lätt sen. KRAMAR!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.