Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Köket

En färdig vägg

IMG_1900

Eller tja, att kalla den färdig är väl på sätt och vis att ta i eftersom vi vill göra om ytskikten i hela köket. Men just för nu är den klar, själva utsmyckningen i alla fall. För man behöver liksom inte välja har jag kommit på. Man kan välja tavellist, kokböcker, urklipp, armeringsnät OCH inramat print på samma gång. Tydligen.

Men.

Nu ska man ju vara ärlig och säga att så här kanske jag inte hade gjort med en nytapetserad vägg som underlag. Men vi har ingen nytapetserad vägg, den här väggen ser snarare ut som om någon har lekt med frimärkssamlingen, förvisso målat i vitt för att släta över, men icke desto mindre ett lapptäcke av tapetbitar eller gud vet vad som har använts under färgen. I vissa ljus, vid vissa tidpunkter på dagen och om man kisar ser man det inte så mycket men i övrigt syns det allt för väl.

Vi ska ta tag i det där. Det finns på listan så att säga. Men tills dess att vi kommer till den punkten, och tills vi har bestämt oss för hur det ska se ut, duger detta alldeles utmärkt. Inramat beef chart, urklipp, washitape, tavellist, kokböcker, rostigt armeringsnät och recept på ginger beer i någon form av harmoniskt kaos. Good enough ni vet.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.