Fixat & Donat,  Vi två blir tre

En lugnare helg

Vi har haft en väldigt lugn helg här hemma. Det började egentligen redan natten till torsdag då vår lilla kille fick en allergisk reaktion mot mango. Ingen rolig upplevelse men han var så gott som sig själv dagen efter.

BVC bad oss ringa Barnmottagningen och efter långa samtal med dem (underbara människor!) är vi nu tillsagda att vara väldigt observanta på vår Superhjälte då det kan vara tal om pollenallergi (korsallergi med mangon) trots att detta är ovanligt på så små barn.

Sen kom förkylningen också som ett brev på posten och att veta vad som är allerginysningar och kill i ögon och näsa och vad som är förkylning är just nu ganska omöjligt. Men han kämpar på, vi observerar och sedan i torsdags natt har inte andningen verkat påverkad i alla fall. Så skönt!

Så ja, en lugn helg med mycket sov och gos i soffan och aktiviteter lagom för en lite stukad Superhjälte.

Nu tar vi sikte på en vecka med möten, bus med farmor för Elliot, förhoppningsvis ett tillfrisknande, en tur till mormor och morfar för E och mig, en date med sprillans nya kusinen Ella (åh som jag längtar!!), en trip till Helsingborg och möte med tidigare kollegor och vänner och förhoppningsvis framtida samarbetspartners. Fullspäckat och superkul!

Bild från min Insta @lifebysarah.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.