Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Sarah tipsar

Ergorapido

Alex och jag har blivit med ny dammsugare. En Electrolux Ergorapido. Det kan, ärligt talat, vara ett av våra bästa inköp någonsin och det roar oss lika mycket som det förvånar oss. Vi var på riktigt uppspelta över detta inköp i helgen och vi har inte blivit besvikna.

Vi älskar den! VI. Inte bara jag.

Vi dammsuger hallen och köket minst en gång om dagen och det är så förbannat praktiskt med den här lilla rackaren.

Jag vet att dessa har varit lite omdebatterade, är de verkligen så bra? Men jag tror att det handlar om att ha rimliga förväntningar. Om man tror att man ska byta ut den vanliga dammsugaren mot den här så tror man fel men om man istället tänker att man ska jacka upp sopkvasten ett par snäpp då är man på helt rätt spår.

Har man som vi en liten hund och en liten Superhjälte som allt som oftast skräpar ner på samma ställen och om man dessutom har lite svårt att ha en sopkvast ståendes på något direkt praktiskt ställe eftersom Superhjälten fortfarande undersöker allt med munnen ja då är det här en perfekt grej. Hundhår är absolut inga problem, i alla fall inte dem som vår lilla tuss lämnar efter sig, och alla smulor som Superhjälten sprider runt sig försvinner i ett nafs.

Kort sagt, bland det bästa vi har köpt. Någonsin.

Foto: Sarah Berg

2 kommentarer

  • Elin

    Åh! HÅLLER MED! Vi är inne på vår fjärde tror jag (de ny har ju bättre och bättre motorer!) och alltså. Sååå bra de är! De är asgrymma att dammsuga soffan med också, och i alla fall vår matta. Tror det är tack vare den där lilla roterande borsten! De är guld värda om en har små barn och/eller djur! 🙂

    • Sarah

      Ja så är det nog, underbar är den och används mååååånga gånger om dagen här hemma. Lilla vovven har precis börjat fälla något helt enormt nu när våren kom igång så just nu är den ovärderlig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.