Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Sovrummet

Ett hörn av ett sovrum

Jag är egentligen inte ett fan av att ha en massa prylar i sovrummet. Jag inbillar mig att jag sover bättre om det är lugnt och rofyllt runtomkring mig och det upplever jag inte att det blir med pryttlar överallt.

Men.

Ett sovrum behöver också en viss känsla och det hade vi tidigare i form av tavlor på Elliot, en gipsavgjutning av hans fot och hand, lite ljus, ett ringfat och ni vet, sådant man blir glad av, uppe på vår byrå. Det räckte liksom så. Sen flyttade tvn in, just uppe på byrån, och gjorde att alla mina feelgood-saker fick flytta ut och sedan dess har rummet känts väldigt opersonligt. Kalt. Och det är en väldig skillnad mot lugnt och rofyllt det.

Så. Jag sålde in den här idén till hjärtat och han verkade gilla den för några timmar senare var det klart. En hylla och en kroklist och visp-vops blev rummet så där ombonat och trevligt igen utan att för den skull kännas rörigt. Är ni med på hur jag menar? Eller kanske snarare känner?

Återstår att byta ut bilden i ramen, nu står den mest där för att se så att storleken känns rätt vilken den gör. En väl vald bild på vårt lilla hjärta ska få ikläda sig ramen istället framöver. Och kanske blir det på sikt istället en ljusslinga av något slag men Sagaforms Green-kruka, nu i form av en ljusstake, och en Fröhusljuslykta från Paradisverkstaden är där för att stanna.

Uhj vad jag sover gott nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.