Fixat & Donat,  Träning & Hälsa

Ett par förtydliganden

0edf94300a2309d03c4bda88bd8365b2

Efter att ha publicerat det här inlägget för någon vecka sedan angående det ”operfekta” har jag fått en del kommentarer som gör att jag känner att ett förtydligande är på sin plats. Gravidhjärnan formulerade sig nog otydligt.

Det handlar alltså inte om att jag kommer att sluta bry mig om hur det ser ut här hemma, eller vad vi väljer att inreda med. Tappa den röda tråd som är just vår stil eller med en nonchalant axelryckning tänka att ”ja det där blev fult men det får gå”. ABSOLUT INTE! Herregud, jag skulle gå sönder inombords.

Nej, det handlar om att våga plocka in det personliga loppisfyndet, som ingen har bloggat om tidigare och liksom sagt att det varit ”rätt”, bara för att jag/vi gillar det och för att det passar i vårt hem. Det handlar om att välja den billigare lampan istället för designditon för att den passar vår plånbok bättre och för att den faktiskt är väldigt fin den också.

Är ni med mig på hur jag menar nu? Hoppas det! Om inte annat hoppas jag att det lär visa sig här i bloggen under året som kommer.

Ett annat förtydligande som kan vara på sin plats lite så här i förväg (tror jag i alla fall när jag skriver detta den 8:e januari). Jag skriver oftast mina blogginlägg i förväg, schemalägger dem och publicerar dem ett efter ett. Varför? För att det är mycket enklare att skriva 10 inlägg på raken om inspirationen infinner sig än att klämma ur sig ett om dagen när man inte har någon inspiration alls.

Detta innebär alltså att det kan bli så att jag ligger på förlossningen och kämpar med helt andra saker än inspirationen samtidigt som ni läser något glättigt om en ny inredningsdetalj eller modekollage som jag schemalagt långt i förväg. Bli då inte så förvånade kära ni, det är väl bättre att ni får läsa på som om inget har hänt och så tar vi nyheten om bebisen i efterhand när vi landat lite i vår nya lilla familj.

Bild från min Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.