Fixat & Donat,  Inspiration

Formforum i Kosta!

Det börjar bli hög tid att avslöja det hemliga projektet som jag nämnde i förra veckan. Jag har lyckats med att få Frida på Trendenser och Anna på Milk kommunikationsbyrå att förlägga nästa bloggforum, Formforum, i Kosta. Det ni ser ovan är en del av den inbjudan som skickades ut i förra veckan och jag får fortfarande nypa mig i armen för att förstå att det verkligen kommer att ske.

Sveriges bästa och mest lästa inredningsbloggare är inbjudna till två dagar i Kosta som kommer att innehålla ”prova-på-i-hyttan”, fortsättning på Nordsjö Idé och Designs föreläsning från Bloggforum i våras, tid i SPA:t på Kosta Boda Art Hotel, vinprovning av och med Erika Lagerbielke, middag tillsammans med våra formgivare samt besök hos Design House Stockholm i Boda.

Som sagt, nypa-mig-i-armen-varning varje gång jag tänker på det här! Av allt jag hittills har gjort för Orrefors Kosta Boda sedan jag började jobba där som Marknadskommunikatör är detta det som smäller högst i min egen bok. Kul att få känna sig så himla nöjd med något och jag kan nu bara hoppas att de kommer att uppleva dessa två dagar som så intressanta att de mer än gärna skriver om oss efteråt, det vore en riktigt bonus det! 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.