Fixat & Donat

Fuffens

bild-1(12) bild-2(14) bild-3(12) bild-5(2)

I fredags åkte jag från Kosta tillbaka till Kalmar för att möta upp mina älsklingar igen. Stora A och lilla A. Och för att klippa mig. Men detta var inte de enda anledningarna. Det fanns en tredje, superhemlig, anledning också. Jennies möhippa!

Tidigt i lördags morse möttes vi upp hemma hos Linnéa (med fjong som hon själv sa till mig en gång när jag anställde henne) och i vanlig ordning vid möhippor är det nervöst, fnittrigt, uppspelt och glatt. När vi sedan äntligen fick hoppa fram, gåendes över övergångsstället och överraska Jennie brakade en hel dag av härligheter loss. Oj så skoj det var! Och oj så många tårar.

Mellan alla skratt och roliga minnen och historier red vi Islandshästar (och för er som undrar går det alltså utmärkt att rida i ”klänningskjol” och med slöja över hjälm), njöt på SPA, åt tapas och såg Jennie flyga. Fantastiskt! En möhippa som verkligen vittnar om vilket roligt bröllop som väntar om mindre än en månad.

Vet dock inte vad som var roligast med den där klänningskjolen, det faktum att halva möhippan gick innan vi insåg att det var en kjol eller att personalen på Erikshjälpen där den är köpt faktiskt trodde att Linnéa skulle ha den på sin bal…

Iphonebilder: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.