Fixat & Donat,  Inred med blommor,  Sarahs önskelista

Funderingar på en fåtölj

Nu är det snart två år sedan vi köpte vår ”nya” soffa till tv-rummet på övervåningen och ett drygt halvår sedan vi bytte, eller snarare reklamerade, klädseln och istället fick en grå soffa.

Jag är fortfarande jättenöjd med både modellen och den nya färgen men vi har så smått börjat fundera på om inte den där fotpallen skulle vara en fåtölj istället.

Häromkvällen, när Alex var iväg och jag eldade för fullt, flyttade jag undan fotpallen och lyfte fram fåtöljen istället. Det är verkligen en plats som gjord för en fåtölj. Jag vred den så att jag såg både tvn och brasan och det var väldigt trevligt det vill jag lova.

Men just den fåtöljen känns lite för hög för att ha där egentligen. Den skymmer lite för mycket och kändes aningens klumpig.

Nu funderar jag istället på om vi inte ska förvandla fotpallen till en fåtölj. Hela denna serie från IKEA är ju moduler och jag tänker mig inte att vi behöver sätta armstöd och ryggstöd på tre sidor utan bara på två, som ett V men ändå få en fåtöljkänsla. Vad tror ni om det? Ett hörn, givetvis fyllt av kuddar, att krypa upp i för fotbollstittande, bloggande och eldande.

Hm. Sounds like a plan faktiskt!

Bild: ikea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.