Drömhuset,  Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inspiration

Garderobsrensning deluxe

Älsklingen började sin semester med en rejäl garderobsrensning och som en följd av det fick jag så gott som hela vår WIC för mig själv. Nu var det inte så att Alex kastade alla sina kläder, nej då, självklart inte, men han har sina kläder på ett annat ställe nu och vips blev garderoben så gott som min. Det kallar jag garderobsrensning deluxe!

IMG_5504

Så dagen efter hans utrensning började jag piffa i garderoben och nu ser det ut så här, jag skippar de mindre roliga före-bilderna, de finns här på bloggen någonstans för den som verkligen känner att hen måste veta, men alla kläder hänger nu på samma sida, ljuset flödar in genom fönstret, en mjuk och gosig matta markerar den bottre delen av garderoben där ett litet brickbord och en stol står. I lådan på bordet ligger en härlig mix av locktänger och min ghd plattång (men tipsa inte Superhjälten om det!) och så hängde jag upp min kaftan på väggen på en tjusig galge.

IMG_5509

Det tyckte jag att den förtjänade. På den lilla hyllan, där hårprylarna låg i en enda röra tidigare står nu Säker Stil tillsammans med en liten keramikskål för smycken, två kiviljuslyktor från iittala och så mormors lilla vas av pressglas med en knippe lavendel som får det att dofta ljuvligt i hela garderoben.

IMG_5505

Nu återstår bara en ljusslinga till det innersta hörnet för mysfaktorn, till mörka vintermorgnar finns det starkare belysning, sen är WIC:en uppdaterad och klar.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.