Fixat & Donat,  Hallen

Garderobsrensning

När jag flyttade in i lägenheten där vi bor för snart fyra år sedan fick jag ta över den inredning som tidigare hyresgäst hade byggt in i klädkammaren. ”Perfekt” tyckte jag då och började flytta in kläder och lådor. När sedan min älskling flyttade in här för ett drygt år sedan byggdes fler hyllplan på och fler lådor och mer kläder fick ta plats i klädkammaren.

För någon vecka sedan när jag öppnade dörren till klädkammaren kändes det plötsligt som om utrymmet krympt och att inredningen var på väg mot mig. Det var den också! Nötterna som byggde upp inredningen har ju inte ens nästan lyckats med detta på rätt sätt, bland annat var inget fäst i taket??

Detta resulterade i att vi idag har haft stor garderobsrensning här hemma, när allt var ute monterades inredningen så som den ska och kläder, lådor och träningsväskor har sedan fått flytta tillbaka in igen. Det är en fröjd att öppna dörren dit in nu, allt får plats, allt har ”sin” plats och framför allt, inredningen riskerar inte längre att falla ihop som ett korthus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.