Fixat & Donat,  Inspiration,  Mode & Shopping

Garderobsstädning och vårsnurr

IMG_7496 IMG_7497 IMG_7500 IMG_7504

För någon helg sedan kavlade jag upp ärmarna, satte upp håret i en tofs och körde in huvudet långt in i garderoben. Det var dags för en välbehövlig vårstädning och jag stod där och vek, sorterade, hummade och övervägde med mig själv. ”Kommer jag att använda den här?”, ”på allvar?” Och så lite mer hummande.

Tillslut var garderoben rensad, städad och alla kläder var prydligt vikta eller upphängda. Det blev då också väldigt tydligt att jag klär mig i svart, vitt eller grått och adderar ytterst lite färg. När färgen ändå får finnas där är den blekt rosa eller ljusblå. Så det så. Punkt liksom.

Vårstädningen resulterade också i att jag hittade ett plagg som jag har haft i min ägo i två år men som jag faktiskt inte har kunnat använda tidigare. Min rosa skepparkavaj. Den har inte suttit bra och har aldrig blivit den vårjacka jag föreställde mig när jag köpte den för flera år sedan. Men nu, 10 kilo senare, sitter den som en smäck och det där jag skrev om vårkänslor och en ny vårjacka måste ha stigit mig åt huvudet fullständigt. Jag har ju redan en vårjacka. En vårjacka jag ska bära med glädje i år eftersom den betyder så mycket för mig. Not just another jacket liksom.

På skattjakt i garderoben alltså. Ja jäklar.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.