Fixat & Donat

Goodiebags

Ni har redan sett dem, goodiebagsen från bokklubbens träff i fredags. Jag vet, jag vet, det är overkill. Absolut. Men det är också fantastiskt roligt att få överraska på det sättet och eftersom tanken har funnits så länge har jag haft gott om tid att hitta små saker som inte kostar så mycket och få ihop en riktigt bra goodiebag för just en bokklubb. Det är ett tips, var ute i god tid då går det att hitta fynd, i sista minuten får du acceptera att det kostar lite mer.


Nåväl, jag ville fylla dem med saker som skulle vara mysiga att ha när man kryper upp i en fåtölj med senaste bokklubbsboken, en stunds egentid och avkoppling.
Resultatet blev en mugg, fruktigt och gott te, lite godis i en söt pressglasskål, en ljusstake och ett ljus och så givetvis ett bokmärke. Sen är myset i den där fåtöljen fulländat.


Om tjejerna blev överraskade? Jo tack det får man nog säga! Så himla roligt att få hålla på med lite fuffens i största hemlighet och sedan överraska dem med varsin påse vid bordet när de kom. Tihi som en annan prinsessa skulle ha sagt. (Kallade jag just mig själv för prinsessa? Jo det gjorde jag nog)

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.