Bakning,  Clean Eating,  Fixat & Donat

Hållbarheten?

IMG_7567

Jag fick en fråga av Hanna angående hållbarheten på de rawbars jag gjorde i förra veckan. Hur länge klarar de sig egentligen?

Det är en väldigt bra fråga, en fråga jag sällan funderat speciellt mycket på eftersom de i ärlighetens namn inte brukar vara så länge…

Men jag tog mig en funderare och kom fram till att summan av kardemumman måste vara den samma som ingredienserna de innehåller. Då dessa inte innehöll mer än nötter, dadlar, kokosmjöl, chiafrön och citronsaft kom jag fram till att det nog är dadlarna som är mest kritiska och efter en kik på paketet såg jag att de håller ända till December 2014. Så länge finns det inte en chans att rawbarsen blir lämnade orörda så det är nog lugnt!

Foto: Sarah Andersson

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.