Fixat & Donat,  Inspiration,  Sovrummet

Har hösten kommit till stan?

          

Hej på er goa bloggläsare, nu är jag tillbaka på Svensk mark igen efter en makalöst varm men härlig semester. Med 39 grader i skuggan valde till och med jag att lägga mig just i skuggan stundtals vilket sällan händer annars. Men oj oj oj vilket ruskväder det är här hemma, 14 grader och regn när vi landade på Jönköpings flygplats igår, fast det kändes nästan skönt som omväxling 😉

Jag är därför extra glad över det lilla ”kartongprojekt” jag ägnade mig åt innan vi åkte. Jag är en person som inte har helt lätt för att slänga bort och kast fina kartonger, askar och boxar som man får vackra saker i. Därför försökte jag stapla dem lite fint tillsammans med stegen och pelaren i sovrummet och de fick dessutom sällskap av två ljuslyktor vilket gav ett väldigt vackert, flackande, sken på kvällen.

Med dagens regnande passar det alldeles utmärkt och jag väntar just nu bara på att mörkret ska falla så att jag kan tänka ljusen, krypa in under filten och mys-pysa riktigt ordentligt. Mig gör det ingenting att hösten redan är här, jag har sett fram emot den här hösten så otroligt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.