Fixat & Donat,  Formex,  Orrefors Kosta Boda

Home sweet home

IMG_9883

Nyss hemkommen från Stockholm och Formex-mässan. Något märkligt kan tyckas att liksom checka ut när alla andra checkar in men när man har varit på plats sedan i söndags och byggt, packat upp, stylat, fixat och donat i tre dagar är man ganska nöjd.

Visst hade det varit trevligt att stanna ytterligare någon dag för att bara gå runt och titta, samla inspiration till kommande stylingar och kanske framför allt till huset. Men i ärlighetens namn, jag orkar inte. Huvudet är slut. All anspänning inför mässan ”ska jag hinna?”, ”kommer det att bli bra?”, ”kommer min vision att bli vad jag har tänkt att den ska bli?” gör att huvudet liksom drar en lättnadens suck när klockan slår 09 på öppningsdagen och portarna slår upp.

Så i år nöjde jag mig med en snabbtour i grannmontrarna, vilket inte är alls illa då vi har finfina grannar, och en noggrann studie av Trendutställningen av Jan Rundgren. Sen åkte jag hem. Så idag bjuder jag bara på en överblicksbild av montern, detaljerna tar vi de kommande dagarna. Nu ska den här monterfixaren vila!

Foto: Sarah Andersson

2 kommentarer

    • Sarah

      Ja det var jättekul, som alltid, att ses och att det blev sådan uppslutning från presskåren. Underbart!! Hoppas att du inte var allt för trött när du kom hem, lycka till med flytten i morgon och hoppas att vi ses snart igen! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.