Bröllop,  Fixat & Donat,  Sarahs kreativa

Höstdukning

I söndags hade vi bjudit hem våra föräldrar för lite middag och prat om bröllopet. Lite om hur vi har tänkt oss den dagen, vad vi vill ha hjälp med och hur allt är tänkt att gå till. Mest så att alla vet och inte behöver fundera.

Jag gillar ju att duka efter årstid och humör men ville inte göra en alldeles för uppenbar Allhelgonadukning med enbart pumpor. Tur då att grannarna har ett vackert tulpanträd på sin tomt som nu har släppt sina vackra löv och att några av dessa vackra löv faktiskt var just det, fortfarande fina. De fick följa med in i lördags redan, låg sedan på tork och blev lagom krusiga. Sen adderade jag några löv jag kladdade ihop med mina nya leksaker från Copic marker.

middag3

Det blev sammantaget alldeles lagom för att ge den ganska monokroma och kalla silver/grå dukningen lite färg och värme. Till dukningen serverades en höstig chili med smak av öl och mörk choklad och så Roys Fudgekladdkaka de Luxe till efterrätt. Höstigt, gott och väldigt mysigt. Det är något speciellt med att prata om bröllopet, vi blir alldeles varma och pirriga!

Foto: Sarah Berg

På tal om bröllopet, vi har fått skisserna från formgivaren på ett första utkast till allt tryckmaterial. DET var stort. Nu vet vi hur det kommer att se ut, på ett ungefär, och vilken skiss formgivaren ska jobba vidare med. Men den hemligheten behåller vi för oss själva ett tag till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.