Fixat & Donat

Hur hinner jag??

IMG_7470

Får ibland frågan hur jag hinner blogga? Två gånger om dagen oftast? Kära ni, det gör jag inte. Inte alls. Jag har tid att blogga på helgerna och ibland på kvällarna när andan faller på. Då bloggar jag, som speedy Gonzales flyger fingrarna över tangentbordet, kameran klickar och Photoshop går varmt. I en hejdundrande fart skapar jag blogginlägg efter blogginlägg tills någon veckas inlägg finns färdigskrivna, schemalagda och planerade.

Så här under årets mörka månader är det dessutom omöjligt att ta några vettiga bilder på lediga stunder under vardagarna, det är bara mitt på dagen på helgerna som det går att fotografera någorlunda bra och det gör att man måste planera och skriva i förväg.

Dessutom har jag förmånen att ha ett jobb, ett jobb som tar mycket tid och ett jobb som gör att jag definitivt inte kan sitta och skriva några blogginlägg vid två-tre-tiden på eftermiddagen. Det är bara det att jag har märkt (länge leve Google Analytics) att många av er har tid att läsa mina inlägg just då och min trafik ökar om jag publicerar ett inlägg vid den tiden på dagen. Och snäll som jag är, för jag gillar ju er och att ni fortsätter titta in här dag efter dag, schemalägger jag ett inlägg om dagen lagom till kafferasten och ett lite senare på eftermiddagen/kvällen. Tänk ändå vilket teamwork vi visar upp, ni och jag.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.