Fixat & Donat

Intressant diskussion, intressant år

IMG_0288

Dem av er som frekvent läser landets större inredningsbloggare har knappast missat den här diskussionen. Om att söka det mer operfekta. Att vara sann mot sig själv och att inte alltid vara så himla ”rätt”. Att inte bara hänga den rätta fotokonsten på väggarna, tända de rätta ljusstakarna på bordet och borra ner fossingarna i de rätta mattorna.

Hela inredningsbloggsfären är en del av detta, en del av problemet men kanske också en del av lösningen. Det ska bli väldigt roligt att se vart detta tar vägen under året, hur det utvecklas och om vi kommer att se och märka en skillnad i bloggarna framöver. För visst är det i bloggarna den verkliga makten ligger, den som påverkar oss och får oss att tänka att en viss designer, ett visst märke eller en viss butikskedja är mer rätt än någon annan.

Bloggmakten är häftig, jag applåderar den, och att det nu har höjts många och starka röster för något nytt tycker jag är spännande. Jag har alltid upplevt inredningsbloggarna som dem som tar ansvar. Som spelar med öppna kort. Som skapar och bygger upp en bransch och som gör det på ett schysst sätt. (Undantaget den här solkiga historien) Därför blir jag återigen glad när dessa delvis nya vindar blåser.

Och att det dessutom går hand i handske med några av de mål jag skrev ner för mig själv inför 2015, ni vet dem som var privata och som jag ville hålla lite för mig själv, är ju nästan komiskt. Jag antar att det nu är upptill bevis, för mig själv så väl som för inredningsbloggbranschen (knepigt ord det där men visst är det en bransch?!). Vad ska vi göra av de här tankarna under 2015, hur kommer vi att summera året 12 månader från nu? Jag lovar att bidra så mycket och så starkt jag bara kan för att göra detta till året då den egna stilen och den egna viljan får styra mer än bara prislappar, plånböcker och trender.

Är ni med mig?

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.