Fixat & Donat,  Inspiration

Jag är redo

Långt innan jag fick, eller ens sökte, jobbet på Orrefors Kosta Boda köpte jag en anteckningsbok från Therese Sennerholt. Tänkte att jag skulle ha den till något speciellt, börja använda den vid något speciellt tillfälle och fylla den med speciellt innehåll. När det sedan stod klart att jag faktiskt fått jobbet på OKB tänkte jag direkt på den där anteckningsboken. Nu hade den liksom hittat hem!

Eftersom jag är en anteckningsboksnörd av rang, som tydligen kan köpa precis hur många som helst och hitta halvnödvändiga behov till dem allihop, hade jag en annan anteckningsbok från Lagerhaus liggande här hemma och även den får nu ett nytt jobbsyfte.

I förra veckan fick jag en present av en vän, ännu en anteckningsbok, denna gång med en Facebook-gilla-tumme i rosa på. Hon tänkte på mitt nya jobb och tyckte att den passade. Det gör den ju definitivt, jag är jätteglad i den, så nu är jag trippelt redo för mitt nya jobb. Oj oj oj vad jag ska anteckna och lära mig saker när jag kommer dit!

Jag börjar längta riktigt mycket efter den där dagen 13/8 nu, kommer nog att vara nervös men en bra nervositet. En glad sådan. Det ska bli så himla roligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.