Fixat & Donat

Jag – en rensare

Är du en spara eller rensa? Jag är alla gånger en rensa. Och nu pratar vi ju inte spara som i pengar eller fonder eller så utan prylar. När jag vabbade en vecka i höstas passade jag på att rensa ur våra garderober och kattvindar. En varje dag och så direkt iväg till återvinningen med allt jag rensade bort samma eftermiddag.

Så vansinnigt skönt! Juliette tyckte nog att det var ganska kul till en början, att vända och vrida på varenda pryl mamman drog ut. Men tillslut var hon måttligt road stackaren…

Ikväll (läs: igår) har jag ägnat mig åt att rensa min MacBook på gamla bilder, zip-filer och annat skrot som tillhör ett tidigare uppdrag och herregud så befriande det är. Jag rensar min Macbook och känner mig liksom rensad själv på något sätt. Haha.

Herregud så flummigt, men ja, jag gillar att rensa och att kunna överblicka de prylar, eller filer, jag faktiskt ha kvar framför att ha en mängd grejer som jag aldrig använder. Så skönt!

På tal om spara dock, vi håller på att byta bank och i samband med det flyttar jag även över mitt pensionssparande till Avanza där vi har allt annat gemensamt sparande. Det är lite av en rensning det här också, att byta bank. Rensa upp bland konton, samla ihop sparandet och få en bättre överblick. Skönt det också!

Vem är du, team spara eller team rensa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.