Fixat & Donat,  Inspiration,  Juligt,  Sarah tipsar

Julklappar hos Ellos

Är ni klara med julklapparna eller har ni några kvar? Jag är faktiskt så gott som färdig och det är i vanlig ordning jätteskönt! Det jag inte redan har köpt är sådant som jag vet VAD jag ska köpa och alltså bara ska få tummen ur att faktiskt köpa.

Anledningen till detta stavas framförhållning, e-handel och det lilla faktum att vi i familjen sedan ett par år tillbaka byter ganska små klappar. Eller till små belopp. Det betyder inte nödvändigtvis småsaker och pryttlar utan värde utan bara att man får tänka till lite extra för att ge sin mamma, svägerska eller bror något som passar dem perfekt men utan att kosta skjortan. En ganska kul övning om du frågar mig!

I år har Ellos hjälpt oss på traven genom att på sin sida, sin Holiday Gift Shop, sortera klappar efter pris och göra det busenkelt att hitta klappar till hela familjen till rätt pris. Jag kan ju givetvis inte avslöja vad jag har köpt här och nu, det vore alldeles för trist, men det är definitivt dagens tips till den som sitter hemma, något stressad över att julklappar ska köpas och allt annat som ska fixas i December.

Köp dem allihop redan idag, klicka hem dem från Ellos eller någon annan ”här-hittar-du-allt-site” i lugn och ro och med full kontroll över totalsumman. Hur smidigt? Supersmidigt och helt i linje med julefrid och adventsro. Alla produkterna i kollaget ovan kommer från Ellos Gift Shop, samtliga kostar under 300 kr. Det ni!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.