Fixat & Donat,  Inspiration,  Juligt,  Sarah tipsar

Julklappstips under 500 kr

Julklappar

Läser att många familjer ändrar sina julklappsvanor, skapar nya traditioner, minskar på utgifterna. Jag tror i och för sig inte att vi minskar på de totala utgifterna kring jul bara för att vi säger oss dra ner på julklappsinköpen. Jag tror att vi lägger mer pengar på mat och dryck, unnar oss julklappar till oss själva eller att köpa mer blommor och kanske en ny adventsljusstake istället.

Men oavsett vad, tycker du att det är svårt att komma på bra julklappar under 500-lappen? Det är det faktiskt inte alls, det finns massor med roligt och fint att ge bort och för att visa på detta har jag satt ihop ett litet kollage med bilder lånade från allt från Gina Tricot och H&M till Cervera och Intersport.

Fruktkorg Broste / Kammarljusstake Holmegaard / Rött läppstift Chanel / Det perfekta röda lacket Essie/Åhléns / Blingbling GinaTricot / Underlägg Cervera / Mortel Granit / Yogamatta Intersport / Tofflor H&M / Pyjamasbyxor H&M / Sminkväska GinaTricot / Skinnhandskar H&M / Vinglas Difference Orrefors / Vas Broste / Good to Go överlack Essie/Åhléns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.